Plywood Constructions

Met veel passie en knowhow unieke constructies bouwen

CONSTRUCTIONS

Bij de bouw van skateparken zijn we altijd opzoek zijn naar een manier om onszelf te onderscheiden. Dit komt ook naar voren bij de bouw van constructies. Door verschillende materialen en kleuren samen te voegen in een passend design, creëren we unieke objecten.

Hieronder een aantal voorbeelden van recent gerealiseerde projecten

Pier 15 Interieur | Breda

Met Plywood zijn we een van de initiatiefnemers geweest bij de realisatie van Pier 15 Skatepark. Omdat we geloven dat een goede horeca gelegenheid belangrijk is voor het voortbestaan van een skatepark hebben we besloten een gelegenheid te creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

We hebben de kantine zo ingedeeld dat de ruimte voor allerlei verschillende doeleinden kan worden gebruikt. We hebben in de afgelopen periode een huisstijl ontwikkeld die je zeker bij Pier 15 terug ziet.

Onderzeebootloods Interieur | Rotterdam

Na de renovatie van de onderzeebootloods in Rotterdam werden wij benaderd om het interieur van deze ruimte vorm te geven. De wens om het industriële karakter te behouden en voort te zetten in de nieuwe inrichting. We ontworpen en realiseerde twee mobiele units, een kantoor ruimte en een bar.

Mudmasters Obstacle Run | Weeze

Sinds de eerste editie van MudMasters zijn we betrokken geweest bij de ontwikkeling van de obstacle run. In samenwerking met de ex-mariniers en ons constructie team zijn we altijd aan het kijken naar mogelijkheden voor ontwikkeling van nieuwe obstacles. Dit jaar presenteerde we de flyer. Een 10 meter hoge constructie waarmee je wordt gelanceerd over het wateroppervlak. Are you ready to Fly?