Dit is Plywood

Plywood Constructions is gespecialiseerd in de de aanleg van in-situ skateparken
We zijn een flexibel collectief van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor pionieren en innoveren.

In-Situ Skateparks

In-situ staat in het latijns voor Ter plaatsen / in het werk. Al de parken uit onze hand worden op locatie geïntegreerd en gevormd. Het beton word met hoge druk op zijn plaats gespoten en daar monolithisch afgewerkt .

Indoor Skateparks

Plywood constructions...van ontwerp tot realisatie

1
1

Dit is Plywood

Plywood Constructions is gespecialiseerd in het creëren van ‘tailormade’ skate spots. Van de bouw van skatebanen met eenvoudige skatetoestellen tot de aanleg van complete betonnen skateparken, we doen het allemaal! We zijn een flexibel collectief van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschapsarchitecten met een gedeelde passie voor pionieren en innoveren.

Onze missie:

Met veel passie de meest innovatieve skatebanen, skatetoestellen en skateparken bouwen! Waarbij ieder park uniek is, met een doordacht ontwerp, een vernieuwende materiaalkeuze en een naadloze integratie met de openbare ruimte. We hebben in binnen- en buitenland inmiddels al tientallen van zulke parken gerealiseerd.