Over Plywood Constructions

History | Crew | Background

Onze core business is het bouwen van in-situ / spuitbeton skateparken. Het proces van ontwerp tot realisatie is de tak waar we sterk in zijn. De aanleg van vernieuwende skate faciliteiten met een frisse visie zo kijken we graag met landschapsarchitecten na de vormen en mogelijkheden om een park perfect in het straatbeeld te laten passen.

Plywood Constructions is een collectief van skateboarders, designers, professionele bouwers en landschap architecten die komen uit de skateboard scene. Samen hebben we de gedeelde passie om te pionieren & innoveren om de skateboard sport te bevorderen. Plywood constructions is actief op verschillende vlakken:

Naast het realiseren van skateparken houden we ons ook bezig met het ontwerp, advies & verhuur van skateparken, verder leggen we in-situ skateparken aan en organiseren we skatepark events. We hebben ook een scala aan verhuur obstakels en helpen we u graag bij het opzetten van een event. 

Elk skatepark is uniek en we streven na een naadloze intergratie van het skatepark in de openbare ruimte. Dankzij vertrouwen en kennis van veel partners hebben we al tientallen projecten kunnen realiseren. Zo realiseerden we al het Nederlands kampioenschap en de Shred The Red skatecontest.