Skateparken

Concept | Ontwerp | Realisatie

Skateparken

Onze core business is het bouwen van skateparken. Het proces van ontwerp tot realisatie is de tak waar we sterk in zijn. We streven er naar om vernieuwende skateparken aan te leggen met een andere visie. Zo kijken we graag met landschapsarchitecten naar de vormen en mogelijkheden om een park perfect in het straatbeeld te laten passen.
 
Plywood Constructions is collectief van skateboarders, designers , professionele bouwers en  landschapsarchitecten die uit de skateboardsscene komen. Samen hebben we de gedeelde passie om te pionieren en te innoveren om de skateboard sport te bevorderen.

Pier 15  | Breda

In Breda toverden we een oude fabrieksloods om naar een skatepark  met internationale allure. Naast het park kregen we ook de vrijheid de horecavoorziening te ontwerpen en in te richten.

Ladybird Skatepark | Tilburg

In 2012 werden we gevraagd het skatepark in tilburg te verhuizen naar de nieuw locatie op het NS terrein. In het nieuwe pand werd de de hal voorzien van 1600m2 wedstrijdcours en 800m2 aan streetcours.

Skatepark De Scharen | Breda

Op de Claudius Prinsenlaan in Breda, realiseerden we in samenwerking met skateon de nieuwe insitu betonnen buiten voorziening die naadloos aansluit met de openbare ruimte.